منتدى الشعراء

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك

شكرا
ادارة المنتدي

منتدى الشعراء


 
الرئيسيةالرئيسية  اليوميةاليومية  مكتبة الصورمكتبة الصور  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  الأعضاءالأعضاء  المجموعاتالمجموعات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

شاطر | 
 

 وصفات سحريه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
hopa
شاعر ذهبى
شاعر ذهبى
avatar

عدد المساهمات : 422
الجنس : ذكر
تاريخ الميلاد : 05/12/1989
تاريخ التسجيل : 16/09/2009
العمل/الترفيه : كاتب

مُساهمةموضوع: وصفات سحريه   الأربعاء سبتمبر 30, 2009 6:09 pm

[size=18]
[size=18]
ياجماعة النهاردة جايبة لكم اسرار المطاعم الخاصةوالخلطات السرية
للمطاعم بالصور منداخل المطعم يعني خلاص دلوقتي نقدر نعمل الاكلات اللي بنحبهااحناوالاطفال وكمان هتبقي مضمونة اكتر من المطاعم واوفر
ونبدا مع الوصفات وده علي فكرة الجزء الاو لوعجبكم هنزل الجزء التاني

بيكاتا مشروم على طريقة ابو شقرة


المكونات
180 جم لحمة بتلو ناعم.
بصل – فلفل اسود – مستردة – مشروم
دقيق
زبدة صفراء
عصير ليمون – زيت
– 200 جم مكرونة Noodles .


طريقة التحضير
تتبل اللحم البتلو بالملح والفلفل و المستردة وعصير الليمون.
توضع اللحمة فى مقلاة بها زبدة وزيت لمدة دقيقتين ثم يوضع عليها المشروم الفريش لمدة دقيقة واحدة ثم يوضع عليها 2 ملعقة كريمة فرنساوى وتترك لمدة دقيقة اخرى..
تقدم مع المكرونة الnoodles وتجمل بقليل من البقدونس المفروم الناعم.
-----------------------------------------------------------------------------------------
الوصفة السحرية لدجاج كنتاكى

المقادير

500 غرام من صدور الدجاج
رقائق الذرة (كورن فليكس) خالية من السكر
بهارات دجاج
بيض
ملح
زيت نباتي

الطريقة

يقطع الدجاج و تكسر رقائق الذرة ناعما و يضاف إليها بهارات الدجاج و يخفق البيض و يضاف إليه الملح
يؤخذ قطعة من الدجاج و توضع في البيض ثم في رقائق الذرة بحيث تغلف من جميع الجهات و هكذا جميع القطع
تقلى قطع الدجاج في زيت ساخن حتى تحمر من الخارج و تنضج من الداخل ثم تقدم
---------------------------------------------------------------------------------------------------


اسرار طريقة عمل كشري ابوطارق برنامج عباسيات
المكونات
أرز مسلوق
معكرونة مسلوقة
عدس
تقلية
حمص حب
صلصة
شطه
بصل
صلصة
طشة
دقة


طريقة التحضير
طريقة عمل الصلصة:
تغسل الطماطم ثم تعصر ونصفى.
نضعها على النار مع قليل من الزيت لمدة ربع ساعة.
طريقة عمل الطشة:
يوضع بعض الثوم المفروم في القليل من الزيت على النار لمدة نصف ساعة.
تضاف الطشة على الصلصة ثم يضاف المزيج من البهارات (الكمون، كزبرة نشفة، جوزة الطيب، فلفل أبيض وورق اللورى)

طريقة عمل الدقة:
ثوم مهروس + كزبرة فى خل أبيض.
تخلط كل المكونات ويصبح لدينا طبق من الكشري الشهي



مع خاص تحياتى وامنياتى

hopa

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
وصفات سحريه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى الشعراء :: عآلم حوآء وآبن آدم :: مطبخ آلشعرآء-
انتقل الى: